Home

De Zorginstelling | Wat kost het?

Zorgobligatie.nl verricht de screening gratis en vrijblijvend.

De kosten van vervolgstappen zijn transparant:

Na de grondige screening is duidelijk of in uw situatie een obligatie een geschikt instrument is. Is dit het geval dan bespreken we het proces en de kans op een succesvolle emissie gedetailleerd met u door en kunt u dan beslissen of u het traject wilt ingaan. De eerste stap is dan het voorleggen van het businessplan (met eventuele aanvullingen) aan het Investeringscomité.  De kosten van het beoordelen van uw businessplan door het Investeringscomité bedragen € 1.500,- excl. BTW. Deze kosten worden door Zorgobligatie.nl in rekening gebracht.

 

De kosten van de structurering en begeleiding van de obligatielening bedragen een percentage van het opgehaalde bedrag, met een vast minimum. De kosten zijn afhankelijk het op te zetten programma. Deze kosten worden door  Zorgobligatie.nl in rekening gebracht.

 

De kosten voor administratie en toezicht gedurende de looptijd zijn 1% van het uitstaande bedrag aan obligaties. Deze kosten worden door Stichting Obligatiehoudersbelangen in rekening gebracht.

 

Optioneel kunnen aanvullende diensten worden betrokken van  leden van het Zorgobligatie.nl netwerk. Deze kosten worden door de betrokken leden in rekening gebracht.