Home

De Obligaties | Overzicht financieringen

Zorgobligatie.nl heeft bij de volgende organisaties gefaciliteerd:

Hallux Groep is een groep van bedrijven op gebied van podotherapie. De organisatie bestaat uit 90 eigen en franchisevestigingen en aanvullende business units met Hallux orthopedische materialen Onder bezieling van de twee aandeelhouders/podotherapeuten Erik van Beek en Mano de Kok wordt de organisatie gestaag  en professioneel uit gebouwd.

FysioHolland is een toonaangevende fysiotherapieorganisatie met meer dan 50 praktijklocaties en het hoofdkantoor in Nieuwegein. Onder de leiding van fysiotherapeut/ondernemer Boris van der Vorst is een organisatie neergezet waarmee de administratieve rompslomp van de fysiotherapeuten wordt weggenomen en wordt geinvesteerd in innovatie. 

DC Klinieken is een landelijke zorgorganisatie met 13 medisch specialistische centra. Onder bezieling van bekende zorgondernemer Loek Winter werkt men door een focusbenadering aan hogere kwaliteit voor lagere kosten. In 2011 is € 500.000 aan financiering opgehaald via zorgobligaties. De financiering is inmiddels succesvol afgelost. 

Home Instead Thuisservice biedt zorg en service aan huis. Betaald door de particulier zelf (geen WMO). Voor mensen die thuis willen blijven wonen en dit zelf willen regelen. Onder bezieling van Eric Kindt en zijn directieteam wordt een landelijke franchsie organisatie uitgerold.

Branding is een vormgeving en productiebureau met gevoel voor de zorg en daarin ook vele klanten. Onder bezieling van Tamara Reesink ontwikkelt men huisstijl, website en alle denkbare communicatie. Zie ook deze website.

Mijndomein is één van de grootste webhostbedrijven. Voor vergroting van de zichtbaarheid is in 2009 onder bezieling van Henri de Jong een snel groeiende private lease autobedrijf opgezet die de auto's financiert met obligaties.