Home

De Investeerder | Voor wie?

De obligaties kunnen aantrekkelijk zijn voor particuliere en professionele investeerders.

Particuliere investeerders

Obligaties zijn vaak onderdeel van een particuliere beleggersportefeuille als belegging met een vastrentende waarde. Indien verhandelbaar kan een obligatie fluctueren in waarde. Dit geldt niet voor obligaties die u hier aantreft. Deze obligaties zijn een recht toe recht aan lening aan een zorginstelling met een passende rentevergoeding.  Een lening waarvoor elke maand of kwartaal rente wordt ontvangen en met een vast aflosschema. We houden het op dit punt graag saai. Indien u affiniteit heeft met de zorgsector of met de initiatiefnemer en u bent op zoek naar een beleggingsproduct in een zakelijke structuur . Laat weten waar u specifiek naar op zoek bent via het contactformulier.

 

Professionele investeerders

Maatschappelijk beleggen staat bij veel professionele investeerders en hun cliënten op de agenda. Investeren in de zorg past op die agenda maar hoe te selecteren en het zakelijk te houden. Het type obligaties dat u hier aantreft met de bijbehorende structuur, biedt dat en kan gebruikt worden om een initiatief breder te verankeren. Van gedachten wisselen over de zorgsector en investeringsopties of wilt u een initiatief ondersteunen? Laat ons contact met u opnemen.

 

Zorgverzekeraars als innovatiepartner

Innovatie om de zorg beter, meer transparant en doelmatiger te maken is een noodzaak. Hiervoor is financiering nodig. Voor zorgverzekeraars lijkt hier een rol te liggen, maar participatie in de zorg ligt gevoelig en is onduidelijk gereguleerd. Toch is de zorgverzekeraar een natuurlijke partner van innovatie in de zorg. Obligaties vanuit een zakelijke structuur zijn een alternatief. Van gedachten wisselen over de zorgsector en investeringsopties of wilt u structureel in de zorg investeren? Laat ons contact met u opnemen.